22 september 2020, cj

2020

In 2020 is het nodige gebeurd en hebben de meikampen helaas geen doorgang kunnen vinden. 

Desondanks zijn we niet bij de pakken gaan neerzitten en hebben we een hele goede zomer waar de kinderen op AHC IJburg, UHC Qui Vive, HV Mijdrecht en VMHC Cartouche heel veel plezier, zon en gezelligheid hebben gehad. Er waren top Staffers, waar de kids veel van hebben geleerd, er waren leuke en nieuwe fun elementen.

Tijdens de herfstvakantie verwelkomen we twee nieuwe clubs; MHC Heerhugowaard en Zwaluwen Hockey. Daarnasst zijn er ook weer nieuwe fun elementen waar de kinderen onwijs veel uitdaging en plezier mee gaan beleven. Nu nog hopen op goed weer. 

27 oktober 2019, cj

2019

2019 was een mooi jaar waarin we verder aan het uitbouwen zijn op de fundamenten die in 2017 zijn neergelegd. We hebben ondertussen nieuwe partners mogen verwelkomen in Qui-Vive, Vianen en Mijdrecht. Mooie clubs waar we heel blij mee zijn dat we samen kunnen optrekken om mooie nieuwe hockeyevenementen te kunnen neerzetten. Daarnaast zijn we blij en vinden we het mooi om te zien dat onze oude partners nog veel vertrouwen in ons hebben en dat we samen nieuwe evenmenten op poten kunnen zetten en het kunnen uitbouwen van de huidige activiteiten

19 januari 2017,

2018

2017 was voor ons een jaar om niet te vergeten. Na de overname midden in het seizoen begonnen op het fundament dat Rense en zijn team hebben neergezet was voor ons de winter een eerste indicatie van waar wij Kidspower naar toe willen brengen in de komende jaren. 
Met de zaalclinics bij Yburg en Spijkenisse en het interne zaalhockeytoernooi in de kerstvakantie bij Yburg kon voor ons de winter al niet meer stuk. 
Een Fantastisch en sportief begin van het jaar 2018.

In 2018 waren de mei kampen super leuk! een beetje een waterige start op de maandag maar een geweldig einde op de woensdag. De nieuwe opzet zorgt ervoor dat er meer hockey wordt aangeboden en iedereen zijnhaar kwaliteiten nog beter kan ontwikkelen. In de komende maanden organiseren wij opnieuw kampen in zowel de zomer-, als de herfstvakantie op meerdere locaties. Houd de website in de gaten! Alle zomerkampen staan al op de site en een aantal herfstkampen staat zelfs ook al online, dus hiervoor is de inschrijving geopend!

3 november 2016,

Hockeyschool

De aankomende maanden starten wij de voorbereidingen voor onze hockeyschool in de winterstop!
Extra trainingen in de winterstop in een gymzaal op verschillende locaties. In kleine groepjes word je uitgedaagd door je trainer om zo snel beter te worden. We trainen dus binnen in de zaal, maar er wordt getraind op zowel zaal- als veldhockeyskills. 
De opzet wordt helemaal vernieuwd zodat het nog beter, leuker een leerzamer wordt!

Blijf ons volgen, zodra er meer bekend is en je kunt inschrijven laten we dat weten.

23 augustus 2016, EJ

Herfstkampen

De herfstvakantie komt eraan.
Op 4 verschillende locaties bieden wij het leukste hockeykamo waar je ook nog eens super veel kunt leren.
Wordt een betere hockeyer en maak nieuwe vriendjes en vriendinnetjes deze herfst.
 

Copyright Kidspower 2024 - contact